DZIĘKUJEMY

Opublikowane: 10 czerwca 2013

DSC_0275Dziękujemy za wsparcie naszego celu, jakim jest zakup drewnianego domku z funkcją przebieralni dla młodych sportowców oraz pomocy dydaktycznych dla szkoły.

WSPARLI NAS FINANSOWO, RZECZOWO  LUB MERYTORYCZNIE:

Starostowo Powiatowe w Kartuzach, Urząd Gminy Żukowo, Urząd Marszałkowski w Gdańsku,

Roman Noetzel , Bank Nordea ,  Janiszewski Thermo Transport  , Gabrex , Zryw-pol , Raltex , Altox , Daka , ZUK , Bank Spółdzielczy , GS Samopomoc Chłopska , Porolet , Dachy Szczęsny, Wroński s.j. , Gryf Marian Kotecki, Stenzel Miroslaw , Stencel Marian, Miład, Szymon Klaman, Adcom , Jawor , AS S.C. , Zasada Media, Ryszard Piastowski, Wenzel, Algida, Kosmeteria Żukowo, Iwona Bosz, Sklep zoologiczny Parisienne, Diamond Dog, Floslek, Mariola i Dariusz Rychert, Fundacja Edukacji i Działań Społecznych z Kartuz, Stowarzyszenie Pogłos Kultury, Fundacja Słoneczne Wzgórze ze Stężycy.

BONY DLA UCZESTNIKÓW  PRZEGLĄDU UFUNDOWALI :

Karczma Uroczysko , Aisha , Alcatraz , Od niemowlaka dla starszaka , Hotel Spichrz , Pensjonat u Stolema, Matrix , Gabinet kosmetyczny – Beata Karczewska, Czarny Kos , Hanna Rychert – gospodarstwo agroturystyczne , Hotel Pod Orłem, Aqua Centrum – Koscierzyna , Restauracja Kaszubska ,

Karczma Sidło , Restauracja Kaszubska Mulk , Pierogarnia Zielona Brama – Przywidz  , Pizzeria Alladyn- Kartuzy,

Elżbieta Lisowska- Centrum Urody z Żukowa, Park Miniatur, Pastelowa, Fitnes Forma Kartuzy, U Świętopełka – Chmielno, Hotel Niedźwiadek, Schabowy Raz, Kaszubska Alaska z Leźna, Loopys Gdańsk, IKEA