JUŻ JEST!!!!

Opublikowane: 23 października 2012

Dzięki m.in. działaniom Stowarzyszenia Rozwoju Regionalnego Radunia i pomocy p. Burmistrza Jerzego Żurawicza – dzieci w szkole Podstawowej w Glinczu mogą się cieszyć pierwszą w szkole tablicą interaktywną.

Połowę środków potrzebnych na zakup tablicy stowarzyszenie uzbierało podczas Festynu wiejskiego w dniu 30 czerwca 2012 r. Z pomocą przyszli liczni sponsorzy tj.: Gabrex Glincz, Zryw-Pol Glincz, Mirosław Stenzel, PPHPU Noetzel Glincz, Gminna Spółdzielnia „Samopomoc Chłopska” z Żukowa, Starostwo Powiatowe w Kartuzach, Janusz Hirsz, Wroński S.J., Karol Janiszewski Firma Transportowa, ZUK Glincz, Select Caffee Glincz, Marian Stenzel Pępowo, Ryszard Piastowski, Bank Spółdzielczy w Tczewie, AS S.C.- Janina Strawska Glincz, Zasada Media, Vega, Unilever Polska Algida, Adcom, Urząd Morski w Gdyni, Cukiernia Markiza, F.H.U. Apollo Glincz, C.H. Byczkowski, Sikora Energy z Miszewa, Terma Technologie, Giwk – Gdańsk, Raltex, Altox Glincz, Gospodarstwo agroturystyczne Kamelia, Malarnia Glincz, Jawor, Henryk Miotk Glincz, Warzywniak Pod Strzechą, Salon Pielęgnacji i Strzyżenia Psów „Parisienne”, Sklep kosmetyczny „Kosmeteria” Żukowo, Sklep zoologiczny Delfin, klub motorowy Wild Dogs FG Gdańsk oraz mieszkańcy , którzy chętnie brali udział w licytacji i loterii fantowej.

W imieniu dzieci i  nauczycieli zarząd stowarzyszenia składa serdeczne podziękowania.