Pomogli nam

Podziękowania za wsparcie w realizacji naszych przedsięwzięć:

08.06.2013r Festyn z Kaszubskim Przeglądem Talentów

Wsparli nas rzeczowo, finansowo lub merytorycznie

Starostowo Powiatowe w Kartuzach, Urząd Gminy Żukowo, Urząd Marszałkowski w Gdańsku,
Roman Noetzel , Bank Nordea, Janiszewski Thermo Transport  , Gabrex, Zryw-pol, Raltex, Altox, Daka, ZUK, Bank Spółdzielczy, GS Samopomoc Chłopska, Porolet, Dachy Szczęsny, Wroński s.j., Gryf Marian Kotecki, Stenzel Miroslaw, Stencel Marian, Miład, Szymon Klaman, Adcom, Jawor , AS S.C., Zasada Media, Ryszard Piastowski, Wenzel, Algida, Kosmeteria Żukowo, Iwona Bosz, Sklep zoologiczny Parisienne, Diamond Dog, Floslek, Mariola i Dariusz Rychert,
Fundacja Edukacji i Działań Społecznych z Kartuz, Stowarzyszenie Pogłos Kultury, Fundacja Słoneczne Wzgórze ze Stężycy

Bony dla uczestników przeglądu ufundowali:

Karczma Uroczysko , Aisha , Alcatraz , Od niemowlaka dla starszaka , Hotel Spichrz , Pensjonat u Stolema, Matrix , Gabinet kosmetyczny – Beata Karczewska, Czarny Kos , Hanna Rychert – gospodarstwo agroturystyczne , Hotel Pod Orłem, Aqua Centrum – Koscierzyna , Restauracja Kaszubska, Karczma Sidło , Restauracja Kaszubska Mulk , Pierogarnia Zielona Brama – Przywidz  , Pizzeria Alladyn- Kartuzy, Elżbieta Lisowska- Centrum Urody z Żukowa, Park Miniatur, Pastelowa, Fitnes Forma Kartuzy, Restauracja U Świętopełka – Chmielno, Hotel Niedźwiadek, Schabowy Raz, Kaszubska Alaska z Leźna, Loopys Gdańsk, IKEA.

Strona internetowa wykonana przez: Centrum Inicjatyw Obywatelskich w Słupsku i Krzysztof Markowski

Renowacja boiska szkolnego i II Turniej Ligi Sołeckiej „6” w Glinczu

Hanna Ratowt – zebranie drużyn na Turniej i zaangażowanie w akcję odnawiania boiska.

Henryk Miotk – organizacja Ligi Sołeckiej

Pozyskanie sponsorów:

Hanna Ratowt

Genowefa Zasada

Aleksandra Ramza

Sponsorzy, którzy wsparli renowację boiska i pomogli przy realizacji Turnieju Ligi Sołeckiej w Glinczu:

P.P.H.U. Noetzel – materiał i wykonanie bramek

Zryw-Pol Glincz – siatki na bramki i piłka treningowa

Gabrex – wsparcie finansowe

UchmanGroup – koszulki dla zawodników Radunia Glincz

ZUK Glincz – woda dla uczestników Turnieju

Rada Sołecka – upominki i słodycze dla małych uczestników Turnieju

Seniorzy Radunia Glincz – ufundowanie pucharów

Osoby, które pomogły w odnowieniu boiska (w kolejności alfabetycznej):

Formela Norbert

Guzman Maciej

Hara Apoloniusz

Knopik Grzegorz

Małycha Tomasz

Noetzel Albert

Noetzel Oskar

Noetzel Roman

Pelpliniński Mateusz

Piotrowski Paweł

Skierka Sławomir

30. 06. 2012r. Festyn w Glinczu

Gabrex Glincz, Zryw-Pol Glincz, Mirosław Stenzel, PPHPU Noetzel Glincz, Gminna Spółdzielnia „Samopomoc Chłopska” z Żukowa, Starostwo Powiatowe w Kartuzach, Janusz Hirsz, Wroński S.J., Karol Janiszewski Firma Transportowa, ZUK Glincz, Select Caffee Glincz, Marian Stenzel Pępowo, Ryszard Piastowski, Bank Spółdzielczy w Tczewie, AS S.C.- Janina Strawska Glincz, Zasada Media, Vega, Unilever Polska Algida, Adcom, Urząd Morski w Gdyni, Cukiernia Markiza, F.H.U. Apollo Glincz, C.H. Byczkowski, Sikora Energy z Miszewa, Terma Technologie, Giwk – Gdańsk, Raltex, Altox Glincz, Gospodarstwo agroturystyczne Kamelia, Malarnia Glincz, Jawor, Henryk Miotk Glincz, Warzywniak Pod Strzechą, Salon Pielęgnacji i Strzyżenia Psów „Parisienne”, Sklep kosmetyczny „Kosmeteria” Żukowo, Sklep zoologiczny Delfin,  Young Digital Planet SA, Wild Dogs FG Gdańsk.